Дебеломери » Дебеломери за покрития

В тази рубрика ще намерите уреди за определяне на дебелината на покрития върху метална основа. Принципите за измерване са чрез използване на магнитно-индукционни, вихрово-токови или параметрични преобразователи (сонди). Тези дебеломери могат да се използват за покрития върху всички видове метални повърхности (стомана, желязо, цветни метали). Поради тези причини, дебеломерите могат да се използват и когато материалите са поцинковане. Тези устройства са особено практични за контрол на качеството при анодиране, поцинковане и други подобни. Също така те са идеални за измерване на дебелината на бои, лакови е други повърхностни покритие.
LS220 Дебеломер за автомобилна боя LS220 Дебеломер за автомобилна боя
Кат № LS220. Преносим уред за бързо измерване (0,5 s) дебелина на автомобилната боя върху железни или алуминиеви основи. Идентифицира металната замазка и желязното поцинковано тяло. Диапазон на измерване от 0.0 до 3000μm. Възможност за косвено определяне на степента на повреда на автомобила. Доставя се в комплект с Fe и NF пластини за регулиране на нулата, стандартно фолио, батерии и ръководство за работа.
Цена: 400,00 лв.без ДДС
 
LS220H, Дебеломер за покрития (0,0~2000 микрона) LS220H, Дебеломер за покрития (0,0~2000 микрона)
Кат № LS220H. Уред за измерване дебелина на немагнитни покрития като боя, лак, емайл, хром и поцинковане върху феромагнетни метални основи като стомана или желязо, но също така за измерване на непроводими покрития като боя, анодизирани слоеве или керамика върху немагнитни метални субстрати като мед, алуминий, лят под налягане цинк, месинг и др. Обхват на измерване от 0,0 до 2000μm. Автоматично разпознаване на субстрата и превключване на режима на измерване. Използва се в производството, металообработката, химическата промишленост, инспекцията на стоки и други области. Доставя се в чанта, заедно с Fe и NFe плочи за настройка на нулата, Стандартно фолио, Ръководство за потребителя, Сертификат и батерии.
Цена: 495,00 лв.без ДДС
 
LS221, Дебеломер за покрития (0,0~2000μm) LS221, Дебеломер за покрития (0,0~2000μm)
Кат № LS221. Уред с външна сонда за измерване дебелина на немагнитни покрития като боя, лак, емайл, хром и поцинковане върху феромагнетни метални основи като стомана или желязо, но също така за измерване на непроводими покрития като боя, анодизирани слоеве или керамика върху немагнитни метални субстрати като мед, алуминий, лят под налягане цинк, месинг и др. Обхват на измерване от 0,0 до 2000μm. Автоматично разпознаване на субстрата и превключване на режима на измерване. Използва се в производството, металообработката, химическата промишленост, инспекцията на стоки и други области. Доставя се в чанта, заедно с Fe и NFe плочи за настройка на нулата, Стандартно фолио, Ръководство за потребителя, Сертификат и батерии.
Цена: 560,00 лв.без ДДС
 
LS223, Дебеломер за дебели покрития (0,0~5000μm) LS223, Дебеломер за дебели покрития (0,0~5000μm)
Кат № LS223. Уред с външна сонда за измерване дебелина на немагнитни покрития като боя, лак, емайл, хром и поцинковане върху феромагнетни метални основи като стомана или желязо, но също така за измерване на непроводими покрития като боя, анодизирани слоеве или керамика върху немагнитни метални субстрати като мед, алуминий, лят под налягане цинк, месинг и др. Обхват на измерване за покрития върху черни метали от 0,0 до 5000μm и за покрития върху цветни метали от 0,0 до 3000μm. Автоматично разпознаване на субстрата и превключване на режима на измерване. Уредът се използва широко в производството на хардуер, корабостроенето, космическата промишленост, оценката на механично оборудване и други области. Този измервателен уред е особено подходящ за проверка на покритие с голяма дебелина. Доставя се в чанта, заедно с Fe и NFe плочи за настройка на нулата, Стандартно фолио, Ръководство за потребителя, Сертификат и батерии.
Цена: 660,00 лв.без ДДС
 
LS225+F500, Дебеломер за ултра тънки покрития (под 10 микрона) върху Fe основа LS225+F500, Дебеломер за ултра тънки покрития (под 10 микрона) върху Fe основа
Кат № LS225+F500. Преносим дебеломер за измерване на ултра тънко покритие под 10 μm при обхват на измерване от 0.0 до 500μm. Използва се специално за откриване на мед, цинк, калай, хром и немагнитни покрития върху желязо и други феромагнитни метални основи. Поддържа непрекъснато измерване. Калибриране от 1 до 5 точки. Доставя се в куфарче, в комплект с измервателна сонда, Fe плоча за настройка на нулата, Стандартни калибровъчни фолиа 7 бр, Ръководство за работа, Сертификат и 1.5V AAA алкални батерии 4 бр.
Цена: 910,00 лв.без ДДС
 
LS225+N1500, Дебеломер за ултра тънки покрития (под 10 микрона) върху NFe основа LS225+N1500, Дебеломер за ултра тънки покрития (под 10 микрона) върху NFe основа
Кат № LS225+N1500. Преносим дебеломер за измерване на ултра тънко покритие под 10 μm при обхват на измерване от 0.0 до 1500μm. Използва се специално за откриване на анодния оксиден слой върху алуминия и други не-феромагнитни метални основи (NFe). Принцип на измерване на вихрови токове. Поддържа непрекъснато измерване. Калибриране от 1 до 5 точки. Доставя се в куфарче, в комплект с измервателна сонда, Fe плоча за настройка на нулата, Стандартни калибровъчни фолиа 7 бр, Ръководство за работа, Сертификат и 1.5V AAA алкални батерии 4 бр.
Цена: 910,00 лв.без ДДС
 
AC-990U, Мини дебеломер за покрития (F & NF) AC-990U, Мини дебеломер за покрития (F & NF)
Кат № AC990U. Мини дебеломер (обхват от 0 до 500 µm) за покрития върху феромагнитна (F) и не-феромагнитна основа (NF). Интегрален тип, подходящ за работа с една ръка, голяма сонда с голяма контактна повърхност. Особено подходящ за автомобилостроене, металообработващата промишленост, химическата промишленост, бояджийството и др. Доставя се в кожен калъф, заедно калибриращи фолиа, субстрат желязо, субстрат алуминий и ръководство за работа.
Цена: 250,00 лв.без ДДС
 
BB20, Дебеломер за покрития върху F и NF основа BB20, Дебеломер за покрития върху F и NF основа
Кат № 3.510.205.075. Преносим дебеломер (обхват от 0 до1250 µm) с комбиниран магнитно-индукционен и вихрово-токов сензор за измерване дебелина на покрития от бои, лакове, прахови, цинк, емайл, хром и други, нанесени върху железни и не- железни метали.
Цена: 290,00 лв.без ДДС
 
P 5220, Дебеломер за покрития (Fe/NFe) P 5220, Дебеломер за покрития (Fe/NFe)
Кат № P5220. Компактно измервателно устройство за безразрушително измерване на дебелината на покрития като боя или пластмаса върху черни метали (Fe) или върху цветни метали (Non-Fe). Обхват на измерване от 0 до 1300 μm. Особено подходящ за бояджийски работилници и галванопластики, за химическата, автомобилната, корабостроителната и самолетната промишленост и за тежкото машиностроене. Доставя се заедно с алуминиев субстрат, стандартно фолио, USB кабел, батерии, заводски сертификат за калибриране и ръководство за експлоатация.
Цена: 390,00 лв.без ДДС
 
MG-101, Тестер за дебелина на боя на автомобили MG-101, Тестер за дебелина на боя на автомобили
Кат № MG101. Водоустойчив дебелометър-тестер, за измерване на немагнитни покрития (лак, боя, фолио, пластмаса) нанесени върху феромагнитна повърхност (стомана). Шест различни обхвата от 0 до 1200 µm. Водоустойчив корпус, който позволява работа и по време на дъжд. Захранване с батерия. Основно приложение за проверка на състоянието на каросерията на автомобила и определяне на дебелината на боята. Уредът позволява да се провери, дали колата е боядисана за втори път или тялото е било ремонтирано след катастрофа.
Цена: 140,00 лв.без ДДС
 
MG-105, Дебеломер за покрития върху стомана MG-105, Дебеломер за покрития върху стомана
Кат № MG-105/GG-105. Водоустойчив дебелометър за измерване на немагнитни покрития (лак, боя, фолио, пластмаса) нанесени върху феромагнитна повърхност (Fе). Водоустойчив корпус, който позволява работа дори и по време на дъжд. Захранване с батерия. Обхват от 0 до 1200 µm. Доставя се в картонена кутия, заедно с метална нулираща плочка и калибриращи пластмасови пластинки.
Цена: 290,00 лв.без ДДС
 
PCE-CT 26FN, Дебеломер за покрития върху F и NF основа PCE-CT 26FN, Дебеломер за покрития върху F и NF основа
Кат № PCE-CT 26FN. Преносим дебеломер за измерване дебелина на покрития върху феромагнитна (F) и неферомагнитна (NF) основа. Обхват на измерване от 0 до 1250 µm (0 ~ 50 mils). Прилага се за измерване на немагнитни слоеве като боя, пластмаса, хром, мед, цинк, емайл и др. върху стомана и желязо, както и на всички изолационни слоеве като боя, пластмаса, емайл, хартия, стъкло, гума и др. нанесени върху мед, алуминий, месинг, неръждаема стомана и алуминий. Особен подходящ например за незабавно откриване на щети под боята на превозни средства. Доставя се в куфарче заедно с батерии, комплект калибриращи фолиа, F стандартен блок, NF стандартен блок и ръководство за работа.
Цена: 440,00 лв.без ДДС
 
BB30, Дебеломер за покрития върху F и NF основа BB30, Дебеломер за покрития върху F и NF основа
Кат № 3.510.205.077. Преносим дебеломер (обхват 0 до 2000 μm) за измерване дебелина на бои, лакове, пластмасови покрития, поцинковани, емайлирани или хромиране повърхности на феромагнитни и на не-феромагнитни метали. Сменяема измервателна глава за директно свързване към измервателя или свързване чрез кобел, с удобен V канал за измерване върху кръгли елементи. Доставя се в куфарче, заедно с удължителен кабел за датчика, батерии, ремък за китка, комплект с принадлежности за калибриране, Bluetooth адаптер, ръководство и PC софтуер.
Цена: 560,00 лв.без ДДС
 
AC-112AS, Дебеломер за покрития върху F и NF основа AC-112AS, Дебеломер за покрития върху F и NF основа
Кат № AC-112AS. Преносим дебеломер (Обхват от 0 до 1250 µm) с външна сонда за измерване на дебелина на покрития от лак, боя, фолио, пластмаса, антикорозионни покрития и др., нанесени върху феромагнитна (F) (желязо, стомана) или върху не-феромагнитна (NF) повърхност (алуминий, месинг, мед). Автоматично разпознаване вида на основата. Възможност за единични измервания и непрекъснати измервания. Доставя се в куфарче, заедно с калибрационни пластини, железен и алуминиев субстрат, батерии и ръководство за работа.
Цена: 530,00 лв.без ДДС
 
AC-112BS, Дебеломер-логер за покрития върху F и NF основа AC-112BS, Дебеломер-логер за покрития върху F и NF основа
Кат № AC-112BS. Преносим дебеломер (обхват от 0 до 1250 µm) с външна сонда за измерване на дебелина на покрития от лак, боя, фолио, пластмаса, антикорозионни покрития и др., нанесени върху феромагнитна (F) повърхност (желязо, стомана) или върху не-феромагнитна (NF) повърхност (алуминий, месинг, мед). Автоматично разпознаване вида на основата. Вътрешна памет за съхраняване на 99 измервания. Функция за показване на минимална, максимална и средно измерена стойност. Доставя се в куфарче, заедно с калибрационни пластини, железен и алуминиев субстрат, батерии и ръководство за работа.
Цена: 620,00 лв.без ДДС
 
AC-112CS, Дебеломер за покрития върху F и NF основа AC-112CS, Дебеломер за покрития върху F и NF основа
Кат № AC-112CS. Преносим уред с външна сонда за измерване на дебелина на покрития от лак, боя, фолио, пластмаса, антикорозионни покрития и др., нанесени върху феромагнитна (F) (желязо, стомана) или върху не-феромагнитна (NF) повърхност (алуминий, месинг, мед). Обхват на измерване от 0 до 1250 µm. Автоматично разпознаване вида на основата. Възможност за единични измервания и непрекъснати измервания. Доставя се в куфарче, заедно с калибрационни пластини, железен и алуминиев субстрат, батерии и ръководство за работа.
Цена: 530,00 лв.без ДДС
 
AC-112-200F, Дебеломер за тънки покрития върху F основа AC-112-200F, Дебеломер за тънки покрития върху F основа
Кат № AC-112-200F. Преносим уред с външна сонда за измерване на дебелина на тънки диелектрични покрития от лак, боя, фолио, пластмаса, антикорозионни покрития и др., нанесени върху феромагнитна (F) основа (желязо, стомана). Обхват от 0 до 200 µm. Възможност за измерване електропроводими галванични покрития, като хром, цинк, кадмий или фосфат, нанесен върху стоманени или железни субстрати. Доставя се в куфарче, заедно с калибрационни пластини, железен стандартен нулиращ субстрат, батерии и ръководство за работа.
Цена: 950,00 лв.без ДДС
 
AC-112-200NF, Дебеломер за тънки покрития върху NF основа AC-112-200NF, Дебеломер за тънки покрития върху NF основа
Кат № AC-112-200NF. Преносим уред с външна сонда за измерване на дебелина на тънки диелектрични покрития от лак, боя, фолио, пластмаса, антикорозионни покрития и др., нанесени върху не-феромагнитна (NF) основа (алуминий, мед, др.). Обхват от 0 до 200 µm. Възможно е и измерване на електро-проводими не феромагнитни покрития (калай, цинк и др.) покрития върху изделия, изработени от електропроводими неферомагнитни материали. Доставя се в куфарче, заедно с калибрационни пластини, железен стандартен нулиращ субстрат, батерии и ръководство за работа.
Цена: 950,00 лв.без ДДС
 
AC-112H, Дебеломер за дебели покрития (до 12 mm) AC-112H, Дебеломер за дебели покрития (до 12 mm)
Кат № AC112H. Преносим дебеломер (0~12 mm) за измерване дебелина на антикорозионни покрития. Обхват на измерване от 0 до 12 mm. Широко използван при производството на антикорозионни покрития в хранително-вкусовата, химическата промишленост и пр. Еднакво подходящ за индустриални, лабораторни и изследователски приложения. Измерва дебелината на немагнитни материали (например боя, пластмаса, порцелан, емайл, мед, цинк, алуминий, хром и т.н.) върху магнитни материали (например желязо, никел и др.). Доставя се в куфарче заедно с калибрационни пластини, железен субстрат и ръководство за работа.
Цена: 870,00 лв.без ДДС
 
MG-411, Дебеломер за покрития върху F основа MG-411, Дебеломер за покрития върху F основа
Кат № MG-411. Преносим дебеломер с външна сонда за измерване на лакови, бояджийски, антикорозионни, цинкови, пластмасови и други немагнитни покрития, нанесени върху феромагнитна повърхност (желязо, стомана). Обхват на измерване от 0 до 1999 µm. Възможност за измерване на тръби с диаметър над 2,5 cm. Захранва се с батерия. Доставя се в пластмасово куфарче заедно с батерии, калибриращи пластини, метална нулираща плочка и ръководство за работа.
Цена: 500,00 лв.без ДДС
 
MG-401, Дебеломер-логер за покрития върху F основа MG-401, Дебеломер-логер за покрития върху F основа
Кат № MG-401. Преносим дебеломер (обхват от 0 до1999 µm) с външна сонда за измерване на немагнитни покрития (лак, боя, фолио, пластмаса, антикорозионни покрития), нанесени върху феромагнитна повърхност (желязо, стомана). Възможност за измерване на тръби с диаметър над 2,5 cm. Вътрешна памет за съхраняване на 4000 измервания. Отчитане на максимален, минимален и усреднен резултат от съхранени данни. Алармена функция за минимална и максимална дебелина. Възможност за свързване с компютър чрез RS 232 или USB адаптер.
Цена: 750,00 лв.без ДДС
 
MG-405, Дебеломер-логер за покрития върху F и NF основа MG-405, Дебеломер-логер за покрития върху F и NF основа
Кат № MG-405. Преносим дебеломер с външна сонда за измерване на немагнитни покрития (лак, боя, фолио, пластмаса, антикорозионни покрития), нанесени върху феромагнитна основа (F, желязо, стомана) или върху немагнитна основа (NF, алуминий, месинг или мед). Обхват от 0 до 1999 µm. Автоматично разпознаване на вида на основата. Възможност за измерване на тръби с диаметър над 2,5 cm. Алармена функция за минимална и максимална дебелина. Вътрешна памет за съхраняване на 4000 измервания. Възможност за свързване с компютър през USB порт. Доставя се в пластмасово куфарче заедно с батерии, метална и пластмасови пластинки за калибриране и контрол.
Цена: 830,00 лв.без ДДС
 
K5-C, Дебеломер за всички видови покрития K5-C, Дебеломер за всички видови покрития
Кат № K5-C. Преносим уред за измерване дебелина на всички видове покрития, нанесени върху феромагнитна (F) и не-феромагнитна (NF) основа. Цветен дисплей. Може да работа с 16 сменяеми външни сонди за покрития върху черни или цветни метали, включително покрития върху вътрешна повърхност на тръби; бетон върху стомана; температура, влажност и точката на оросяване. Вътрешна памет за 10000 измервания и възможност за прехвърляне на данните на компютър чрез специализиран софтуер и USB интерфейс. Обхватът на измерване е от 0 до 120 mm в зависимост от включената сонда. Доставя се в куфарче заедно с една сонди по избор тип F или NF, зарядно устройство, набор от референтни пластини, референтен метален образец, USB интерфейсен кабел, софтуер и ръководство за работа.
Цена: 1 250,00 лв.без ДДС
 
K6-C, Дебеломер за всички видове покрития K6-C, Дебеломер за всички видове покрития
Кат № К6-C. Иновативен инструмент от най-ново поколение за измерване дебелина на всички видове покрития, нанесени върху феромагнитна (F) и не-феромагнитна (NF) основа. Обхватът на измерване е от 0 до 120 mm в зависимост от включената сонда. TFT цветен дисплей с диагонал от 2,4" и функционални клавиши. Дебеломерът може да работа с 16 сменяеми външни сонди за покрития върху черни или цветни метали, включително покрития върху вътрешна повърхност на тръби; бетон върху стомана; температура, влажност и точката на оросяване. Дебеломерът има вътрешна памет за 10000 измервания и възможност за прехвърляне на данните на компютър чрез специализиран софтуер и USB интерфейс. Доставя се в куфарче, в няколко възможни комплекта заедно с една или две сонди по избор, зарядно устройство, набор от референтни пластини с точно определена дебелина, референтен метален образец, USB интерфейсен кабел, софтуер и ръководство за работа.
Цена: 1 420,00 лв.без ДДС
 
PCE-CT 80, Дебеломер за покрития върху Fe и NFe PCE-CT 80, Дебеломер за покрития върху Fe и NFe
Кат № PCE-CT 80. Преносим уред за измерване дебелина на покрития върху черни (Fe) и цветни метали (NFe). Обхват на измерване: Fe: 0 ~ 5000 μm; NFe: 0 ~ 3000 μm. USB интерфейс, захранване с батерия, вградена памет. Работи с различни външни измервателни сонди. Предназначен е за неразрушително измерване дебелината на бои, лакове, пластмаси и др. върху стомана, желязо и цветни метали. Доставя се в куфарче заедно с една външна сонда x PCE-CT 80-FN1.5 измервателна сонда (Fe: 0 ~ 1500 μm и NFe: 0 ~ 1500 μm), батерии, стандартни пластини и плочки, ISO сертификат за калибриране и ръководство за работа.
Цена: 1 675,00 лв.без ДДС
 
PT-6000-NAS1, Дебеломер за анодиран алуминий PT-6000-NAS1, Дебеломер за анодиран алуминий
Кат № PT6000-NAS1. Професионален преносим дебеломер за измерване на тънки непроводими (диелектрични) покрития върху субстрати от цветни метали. Особено подходящ за измерване дебелината на анодизиран алуминий. Обхват на измерване от 0 до 625 µm. Доставя се със стандартни пластмасови пластини, предпазен гумен кобур с щипка за колан, каишка за китка, алкални батерии, калъф за носене с раменна лента, защитен щит за обектива, сертификат за калибриране, USB кабел, и ръководство за работа.
Цена: 2 385,00 лв.без ДДС
 
PT-200B-S, Дебеломер за покрития върху дърво PT-200B-S, Дебеломер за покрития върху дърво
Кат № 130662. Преносим уред за измерване дебелината на полимерни покритие, нанесени върху дърво, пластмаси и други неметални материали. Обхват на измерване от 13 до 1000 µm. Дисплей с фоново осветление. Вътрешна памет за 250 измервания. USB-интерфейс за прехвърляне на данни. Доставя се в чанта за носене, заедно с външна сонда, прецизни пластмасови шайби, защитен кобур, батерии, инструкции, сертификат за калибриране и ръководство за работа.
Цена: 4 645,00 лв.без ДДС
 
PT-200C-S, Дебеломер за покрития върху бетон PT-200C-S, Дебеломер за покрития върху бетон
Кат № 130671. Преносим уред за измерване дебелината на покрития, нанесени върху бетон, фибростъкло и други. Обхват на измерване от 50 до 3800 µm. Дисплей с фоново осветление. Вътрешна памет за 250 измервания. USB-интерфейс за прехвърляне на данни. Доставя се в чанта за носене, заедно с външна сонда и кабел 1,2 m, стандартна пластина за калибриране, контактен гел, батерии, сертификат за калибриране и инструкции.
Цена: 4 980,00 лв.без ДДС
 
PT-200D-S, Дебеломер за дебели покрития PT-200D-S, Дебеломер за дебели покрития
Кат № 133796. Преносим уред за измерване дебелината на дебели, меки покрития като поликарбамид, асфалтов неопрен, много дебели полимери нанесени върху неметална основа. Обхват на измерване от 50 до 7600 µm. Дисплей с фоново осветление. Вътрешна памет за 250 измервания. USB-интерфейс за прехвърляне на данни. Доставя се в чанта за носене, заедно с външна сонда и кабел 1,2 m, стандартна пластина за калибриране, контактен гел, батерии, сертификат за калибриране и инструкции.
Цена: 5 450,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG