Дебеломери » Дебеломери за покрития

В тази рубрика ще намерите уреди за определяне на дебелината на покрития върху метална основа. Принципите за измерване са чрез използване на магнитно-индукционни, вихрово-токови или параметрични преобразователи (сонди). Тези дебеломери могат да се използват за покрития върху всички видове метални повърхности (стомана, желязо, цветни метали). Поради тези причини, дебеломерите могат да се използват и когато материалите са поцинковане. Тези устройства са особено практични за контрол на качеството при анодиране, поцинковане и други подобни. Също така те са идеални за измерване на дебелината на бои, лакови е други повърхностни покритие.
AC-990U, Мини дебеломер за покрития (F & NF) AC-990U, Мини дебеломер за покрития (F & NF)
Кат № AC990U. Мини дебеломер (обхват от 0 до 500 µm) за покрития върху феромагнитна (F) и не-феромагнитна основа (NF). Интегрален тип, подходящ за работа с една ръка, голяма сонда с голяма контактна повърхност. Особено подходящ за автомобилостроене, металообработващата промишленост, химическата промишленост, бояджийството и др. Доставя се в кожен калъф, заедно калибриращи фолиа, субстрат желязо, субстрат алуминий и ръководство за работа.
Цена: 250,00 лв.без ДДС
 
BB20, Дебеломер за покрития върху F и NF основа BB20, Дебеломер за покрития върху F и NF основа
Кат № 3.510.205.075. Преносим дебеломер (обхват от 0 до1250 µm) с комбиниран магнитно-индукционен и вихрово-токов сензор за измерване дебелина на покрития от бои, лакове, прахови, цинк, емайл, хром и други, нанесени върху железни и не- железни метали.
Цена: 290,00 лв.без ДДС
 
MG-105A, Дебеломер за покрития върху стомана и алуминий MG-105A, Дебеломер за покрития върху стомана и алуминий
Кат № MG-105a. Джобен дебеломер (обхват от 0 до 1200 µm) за измерване на покрития (лак, боя, фолио, пластмаса) нанесени върху стомана, алуминий или мед. Водоустойчив корпус, който позволява работа дори и по време на дъжд. Захранване с батерия. Доставя се заедно с метална нулираща плочка и калибриращи пластмасови пластинки.
Цена: 320,00 лв.без ДДС
 
PCE-CT 26FN, Дебеломер за покрития върху F и NF основа PCE-CT 26FN, Дебеломер за покрития върху F и NF основа
Кат № PCE-CT 26FN. Преносим дебеломер за измерване дебелина на покрития върху феромагнитна (F) и неферомагнитна (NF) основа. Обхват на измерване от 0 до 1250 µm (0 ~ 50 mils). Прилага се за измерване на немагнитни слоеве като боя, пластмаса, хром, мед, цинк, емайл и др. върху стомана и желязо, както и на всички изолационни слоеве като боя, пластмаса, емайл, хартия, стъкло, гума и др. нанесени върху мед, алуминий, месинг, неръждаема стомана и алуминий. Особен подходящ например за незабавно откриване на щети под боята на превозни средства. Доставя се в куфарче заедно с батерии, комплект калибриращи фолиа, F стандартен блок, NF стандартен блок и ръководство за работа.
Цена: 440,00 лв.без ДДС
 
BB30, Дебеломер за покрития върху F и NF основа BB30, Дебеломер за покрития върху F и NF основа
Кат № 3.510.205.077. Преносим дебеломер (обхват 0 до 2000 μm) за измерване дебелина на бои, лакове, пластмасови покрития, поцинковани, емайлирани или хромиране повърхности на феромагнитни и на не-феромагнитни метали. Сменяема измервателна глава за директно свързване към измервателя или свързване чрез кобел, с удобен V канал за измерване върху кръгли елементи. Доставя се в куфарче, заедно с удължителен кабел за датчика, батерии, ремък за китка, комплект с принадлежности за калибриране, Bluetooth адаптер, ръководство и PC софтуер.
Цена: 560,00 лв.без ДДС
 
AC-112AS, Дебеломер за покрития върху F и NF основа AC-112AS, Дебеломер за покрития върху F и NF основа
Кат № AC-112AS. Преносим дебеломер (Обхват от 0 до 1250 µm) с външна сонда за измерване на дебелина на покрития от лак, боя, фолио, пластмаса, антикорозионни покрития и др., нанесени върху феромагнитна (F) (желязо, стомана) или върху не-феромагнитна (NF) повърхност (алуминий, месинг, мед). Автоматично разпознаване вида на основата. Възможност за единични измервания и непрекъснати измервания. Доставя се в куфарче, заедно с калибрационни пластини, железен и алуминиев субстрат, батерии и ръководство за работа.
Цена: 430,00 лв.без ДДС
 
AC-112BS, Дебеломер-логер за покрития върху F и NF основа AC-112BS, Дебеломер-логер за покрития върху F и NF основа
Кат № AC-112BS. Преносим дебеломер (обхват от 0 до 1250 µm) с външна сонда за измерване на дебелина на покрития от лак, боя, фолио, пластмаса, антикорозионни покрития и др., нанесени върху феромагнитна (F) повърхност (желязо, стомана) или върху не-феромагнитна (NF) повърхност (алуминий, месинг, мед). Автоматично разпознаване вида на основата. Вътрешна памет за съхраняване на 99 измервания. Функция за показване на минимална, максимална и средно измерена стойност. Доставя се в куфарче, заедно с калибрационни пластини, железен и алуминиев субстрат, батерии и ръководство за работа.
Цена: 510,00 лв.без ДДС
 
AC-112CS, Дебеломер за покрития върху F и NF основа AC-112CS, Дебеломер за покрития върху F и NF основа
Кат № AC-112CS. Преносим уред с външна сонда за измерване на дебелина на покрития от лак, боя, фолио, пластмаса, антикорозионни покрития и др., нанесени върху феромагнитна (F) (желязо, стомана) или върху не-феромагнитна (NF) повърхност (алуминий, месинг, мед). Обхват на измерване от 0 до 1250 µm. Автоматично разпознаване вида на основата. Възможност за единични измервания и непрекъснати измервания. Доставя се в куфарче, заедно с калибрационни пластини, железен и алуминиев субстрат, батерии и ръководство за работа.
Цена: 430,00 лв.без ДДС
 
AC-112-200F, Дебеломер за тънки покрития върху F основа AC-112-200F, Дебеломер за тънки покрития върху F основа
Кат № AC-112-200F. Преносим уред с външна сонда за измерване на дебелина на тънки диелектрични покрития от лак, боя, фолио, пластмаса, антикорозионни покрития и др., нанесени върху феромагнитна (F) основа (желязо, стомана). Обхват от 0 до 200 µm. Възможност за измерване електропроводими галванични покрития, като хром, цинк, кадмий или фосфат, нанесен върху стоманени или железни субстрати. Доставя се в куфарче, заедно с калибрационни пластини, железен стандартен нулиращ субстрат, батерии и ръководство за работа.
Цена: 845,00 лв.без ДДС
 
AC-112-200NF, Дебеломер за тънки покрития върху NF основа AC-112-200NF, Дебеломер за тънки покрития върху NF основа
Кат № AC-112-200NF. Преносим уред с външна сонда за измерване на дебелина на тънки диелектрични покрития от лак, боя, фолио, пластмаса, антикорозионни покрития и др., нанесени върху не-феромагнитна (NF) основа (алуминий, мед, др.). Обхват от 0 до 200 µm. Възможно е и измерване на електро-проводими не феромагнитни покрития (калай, цинк и др.) покрития върху изделия, изработени от електропроводими неферомагнитни материали. Доставя се в куфарче, заедно с калибрационни пластини, железен стандартен нулиращ субстрат, батерии и ръководство за работа.
Цена: 845,00 лв.без ДДС
 
AC-112H, Дебеломер за дебели покрития (до 12 mm) AC-112H, Дебеломер за дебели покрития (до 12 mm)
Кат № AC112H. Преносим дебеломер (0~12 mm) за измерване дебелина на антикорозионни покрития. Обхват на измерване от 0 до 12 mm. Широко използван при производството на антикорозионни покрития в хранително-вкусовата, химическата промишленост и пр. Еднакво подходящ за индустриални, лабораторни и изследователски приложения. Измерва дебелината на немагнитни материали (например боя, пластмаса, порцелан, емайл, мед, цинк, алуминий, хром и т.н.) върху магнитни материали (например желязо, никел и др.). Доставя се в куфарче заедно с калибрационни пластини, железен субстрат и ръководство за работа.
Цена: 750,00 лв.без ДДС
 
MG-411, Дебеломер за покрития MG-411, Дебеломер за покрития
Кат № MG-411. Преносим дебеломер с външна сонда за измерване на лакови, бояджийски, антикорозионни, цинкови, пластмасови и други немагнитни покрития, нанесени върху феромагнитна повърхност (желязо, стомана). Обхват на измерване от 0 до 1999 µm. Възможност за измерване на тръби с диаметър над 2,5 cm. Захранва се с батерия. Доставя се в пластмасово куфарче заедно с батерии, калибриращи пластини, метална нулираща плочка и ръководство за работа.
Цена: 470,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG