ERH-12-6, рН-Eлектрод за полутвърди продукти

Каталожен № ERH-12-6.
ERH-12-6, рН-Eлектрод за полутвърди продукти
Специализиран рН електрод за измервания на полутвърди продукти като месо, крем сирена или твърди продукти, съдържащи вода като прясно месо, студено пушено месо и плодове. Работен обхват 0-14 рН и работна температура 0-80оС.
Цена: 240,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Този рН електрод е предназначен за измерване на рН на полутвърди вещества като месни продукти, меки сирена, крема сирене или твърди вещества, които съдържат вода, например прясно месо, студено пушено месо, пресни плодове и др.

 

Електродът може да се използва също като универсален рН сензор за измерване на водно-органични разтвори в лабораторни условия.

 

Използването на електрода за измерване на проби с пастообразна консистенция не изисква допълнително оборудване. Твърдите видове сирене също могат да бъдат измервани с този електрод, ако предварително се настържат и към тях се добави малко дестилирана вода.

 

Понякога измерванията могат да бъдат улеснени, ако предварително в полутвърдата или твърда проба се направи отвор като се използва остър инструмент с диаметър близък до диаметъра на електрода.

 

Електродът може да се използва както по време на лабораторни, така и на промишлени измервания. Той има стъкленото тяло и е оборудвана с керамична възел. Коничната форма на мембраната и лесният достъп до керамичния възел го правят много лесен за почистване.

 

Малкият диаметър на върха на електрода и коничната му форма позволяват измервания на проби с малък обем. С помощта на специалната епруветка с форма и диаметър много близки до размера на електрода могат да се измерват проби с обем от 0,4 cm3.

 

Доставя се с 1 метър кабел и BNC-50 конектор.

 

Спецификация

рН-обхват

0 … 14 рН

Работна температура

0 - 80оС (за кратки измервания)

0 – 60оС (при непрекъснато измерване)

Съпротивление на мембраната

200 … 500 MΩ (при 20оС)

Съпротивление на диафрагмата

0,5 - 2 kΩ

Нулева точка (рНЕ=0)

7,0 ±0,5рН

Референтен електрод

Ag/AgCl

Референтен разтвор

3,0М КCl + AgCl

Чувствителност на електрода

> 95% от теоретичния наклон

Диаметър на тялото

6,0 / 12,0 ±0,5mm

Дължина на тялото

120 ±5mm

Минимална дълбочина на измерване

20 mm

Максимална дълбочина на измерване

90 mm

Материал на тялото

Стъкло

Форма на мембраната

Конусообразна

Материал на диафрагмата

Керамика

Дължина на кабела

1m

Конектор

BNC-50

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG