KG-01, Контактен гел за дебеломери

Каталожен № KG-01.
KG-01, Контактен гел за дебеломери
Монтажен контактен гел за използване при ултразвуков без-разрушителен контрол, включително измерване на дебелина и откриване на дефекти. Не съдържащ глицерин и силикон, изцяло на водна основа, формулиран за екологично индустриално приложение. Подходящ вискозитет за точково нанасяни или размазване с четка. Не съдържа корозиращи съставки. Може да се използва при температура от 2 до 50оС. Доставя се в пластмасови бутилки от по 250 ml.
Цена: 25,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този монтажен гел е специално разработен за използване с уреди и апарати за ултразвуков безразрушителен контрол и измервания. Той е особено подходящ при измерване на дебелина на стени.

 

Ултразвукова монтажен гел е предназначени за осигуряване на перфектна връзка между сондата и тествана повърхност по време на безразрушителното ултразвуково изследване.

 

Гелът има подходящ стандартен вискозитет за лесно точково нанасяни или размазване с четка.

 

Гел с различен вискозитет може да бъде поръчан при поискване.

 

Доставя се в пластмасови бутилки по 250 ml с винтова капачка, снабдена с „капкомер“.

 

Други опаковки могат да бъдат поръчани при поискване.

Спецификация

Външен вид

Светлосин вискозен гел

Съдържание на сулфати и хлориди

Макс. 50 ppm

Съдържание на флуориди и бромиди

Макс. 10 ppm

Пепел

Макс. 0,1 %

Работна температура

5-40оС

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG