CMA-185, Гриндометър за шоколад

Каталожен № G332265.
CMA-185, Гриндометър за шоколад
Тези инструменти се използват за определяне на размерите на частиците и степента на смилане на шоколад и шоколадови продукти. Обхват на измерване от 0 до 185 микрона. Доставя се заедно със скрепер.
Цена: 2 155,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този гриндометър е специално разработен и предназначен да измерва размерите на частиците на шоколад и подобни продукти.

 

Гриндометърът е разграфен в microni и има общ обхват от 0 до 185 μm.

 

Устройството се състои се от стоманен блок с два канала с различна дълбочина по тяхната дължина - 0 до 105 μm и от 80 до 185 μm съответно. 

 

Измерването става чрез нанасяне на проба от дълбоката част на каналите и престъргване на пробата с помощта на скрепер. Предимствата на този метод е, че той използва малка проба и дава много бърза индикация за разпределението на частиците, което позволява производствените процеси да се контролират в реално време. Измерването не изисква специални технически умения, а получените числени резултати могат да бъдат възпроизвеждани и сравняване.

 

Доставя се заедно със скрепер.

Спецификация

 

Измервани параметри

Размер на частици на фъстъчена паста

Обхват на измерване

0 … 185 μm (0 ~ 105 μm и 80 ~ 185 μm)

Размери гриндомера

¾ x 2 ½ x 12 inch

Размери каналите

½ x 10 ½ inch

Брой канали

2

Материал на гриндомера

Неръждаема стомана 440-С

Размери на скрапера

¼ x 1 ½ x 3 ¾ inch

Материал на скрапера

Неръждаема стомана 440-С

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG