APMD-101, Преса за прахообразни продукти

Каталожен № APMD101.
APMD-101, Преса за прахообразни продукти
Ръчна преса с постоянно налягане за подготовка на прахообразни продукти и измерване на тяхната белота. Използва се широко за вземане на проби и измерване на всички видове прахообразни материали, като каолин, калциев карбонат, талк, активирана глина, титанов диоксид, бариев сулфат, магнезиев оксид, брашно, цимент и прахообразни пигменти. Доставя се в алуминиево куфарче, заедно с метална ръкохватка, пресиращ блок, пресираща кутия, пресираща основа, стъклена плоча и пробонабираща камера.
Цена: 160,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Тази „прахообразуваща машина“ е специално устройство за подготовка на проби, което ще бъдат изпитвани за белота. Комплектът се използва широко за вземане на проби и измерване на всички видове прахообразни материали (каолин, калциев карбонат, талк, активирана глина, титанов диоксид, бариев сулфат, магнезиев оксид, брашно, цимент, пигменти и т.н.).

 

Комплектът се състои от седем отделни части:

  1. Пресоваща ръчка
  2. Пресоваща гайка
  3. Пресоващ блок
  4. Пресоваща камера
  5. Пресоваща основа
  6. Стъклена плоча
  7. Пробонабираща камера

 

Комплектът се доставя в алуминиево куфарче с всичко необходимо за незабавно започване на работа.

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG