U0110M, GSM-Логер за температура

Каталожен № U0110M.
U0110M, GSM-Логер за температура
Устройство с вграден GSM модем и сензор за температура. Измерва, записва и изпраща данни за температура. Обхват на измерване от -20 до +60°C. LCD дисплей, памет за 500000 записа, захранване с батерия и USB интерфейс за конфигуриране и изтегляне на данни. GSM модемът може да изпраща високи и ниски аларми и текстови съобщения до 4 получатели чрез SMS текст или JSON. Доставя се заедно с USB-C кабел, батерия, ръководство за работа и софтуер.
Цена: 970,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този регистратор на данни (U0110M) е предназначен за автономни измервания и записване на температура. Интервалът за записване е регулируем от през 1 s до през 24 h.

 

Устройство може да се използва монтирано в неподвижна позиция или като преносима версия.

 

В случай на превишаване на предварително зададени от потребителя лимити, логерът изпраща SMS и JSON съобщенията чрез GPRS връзка за данни. Интервалът за изпращане на данни ее регулируем.

 

GSM модемът, който е част от устройството, се използва за изпращане на SMS съобщения до четири избрани получателя (текущо измерени стойности, алармено състояние и др.). Тези съобщения могат да бъдат от два вида: четливи от потребителя (подходящи за показване на мобилен телефон) или машинно четими (подходящи за автоматизирана обработка на данни в база данни или в облак).

 

Записът на измерените данни се извършва в енергонезависима електронна памет. Данните могат да се прехвърлят на компютър чрез USB-C.

 

Устройството включва проследим сертификат за калибриране с обявена метрологична проследимост на еталоните, които са базирани на изискванията на стандарт EN ISO/IEC 17025.

 

Основни характеристики и предимства

  • измерва и обработва входни данни, идващи от вътрешен температурен сензор,
  • открива и регистрира минимални и максимални стойности,
  • показва измерените стойности на LCD дисплей.
  • възможност за управление на някои функции чрез два бутона, разположени до дисплея (изключване и включване на устройството, деактивиране на сигнализацията на алармата, нулиране на минималната / максималната стойност)
  • съхранява автономен хронологичен запис на измерените стойности във вътрешна енергонезависима памет. Записаните стойности могат да бъдат измерени в момента на записване или като средни, или min/max стойности, установени по време на интервала за запис. Записването може да се извършва непрекъснато или само при аларма. Режимът за запис може да се зададе по избор като нецикличен, за да се спре при запълване на паметта или като цикличен (при запълване на паметта най-новите измервания се записват върху най-старите).
  • Предварително задаване на алармени прагове за всяка измервана величина. Сигнализацията на алармата може да се осъществи визуално, по избор чрез символ, който се появява на дисплея или чрез кратко мигане на светодиод, или акустично. Освен това GSM модемът позволява изпращане на алармени SMS съобщения до четири избрани приемника.
  • изпращане в рамките на предварително зададен интервал на информационни SMS съобщения, съдържащи идентификация на устройството, текущо измерени стойности и алармени състояния на до четири избрани приемника. Тези съобщения могат да бъдат от два вида: четливи от потребителя (подходящи за показване на мобилен телефон) или машинно четими (подходящи за автоматизирана обработка на данни в база данни или в облак).
  • захранва се по независим начин от вътрешен литиево-йонен акумулатор. Това може да се зареди от USB зарядно устройство. Вътрешният GSM модем е свързан към захранващия блок само при изпълнение на заявка по изпращане на данни, в противен случай той е изключен, за да спести енергия.
  • комуникира с компютър чрез USB интерфейс (всички настройки на устройството, сваляне на записани данни и онлайн мониторинг). За да комуникира, устройството за данни използва стандарта HID USB, който не изисква допълнителни контролери, които да се вграждат в компютъра.

 

Окомплектовка

U0110M

USB-C кабел

Захранване

наръчник

Проследим сертификат за калибриране

Безплатен аналитичен софтуер COMET Vision

 

Опции

код: LP100

 

Стенен държател с катинар за заключване и предпазване от неконтролиран достъп.

 

Цена: 18.50 € без ДДС

 

Спецификация

Измерван параметър

Температура

Обхват на измерване

-20 … +60°C

Точност

±0.4°C

Резолюция

0.1°C

Време за реакция t90 (стъпка 20°C, скорост на въздуха 1m/s)

15 min

Вграден часовник

Година, месец, ден, час, минута, секунда

Интервали на записване

Регулируеми от през 1s до през 24h

Обновяване на данните на екрана

Регулируемо през 1 s, 10s, 1min

Капацитет на вътрешната памет

500 000 измервания в не цикличен режим и

350 000 измервания в цикличен режим

Режими на записване

Не-цикличен – записването спира при запълване на паметта

Цикличен – при запълване на паметта, най-новите записвания се записват върху най-старите

Захранване

батерия SONY LiIon 5200mAh

IP защита

IP67 - защитени от влиянието на временното потапяне във вода

Размери

61x93x53, с антена 120x93x53

Тегло с батерията

260 g

Гаранция

3 години

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG