S046, Йон-селективен електрод за нитрити (NO2-)

Каталожен № S046.
S046, Йон-селективен електрод за нитрити (NO2-)
Йон-селективен електрод за измерване на нитритни йони (NO2-) във водни разтвори. Обхват на измерване от 2,5 до 1000 mg/L. Минимална консумация на реактиви и проби, Не изисква специална поддръжка. Доставя се с кабел 1 m и BNC конектор.
Цена: 1 070,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този йон-селективен електрод е предназначен да измерва нитритни йони (NO2-) във водни разтвори в границите от 2,5 до 1000 mg/L (5,4x10-5 … 0,02 mol/L). Измерването се извършва с минимална консумация на калибриращи разтвори и количество на измерваната проба.

 

Електродът не изисква поддръжка, тъй като не съдържа вътрешни течни разтвори.  Специалните свойства на въглеродните нанотръби осигуряват висока степен на стабилност и чувствителност. С функционална и здрава конструкция, тези сензори не изискват поддръжка и работят във всички положения, което позволява на потребителя да получи качествени лабораторни измервания по лесен, надежден и икономичен начин.

 

Електродът използва уникална технология за неподвижен сензор, която премахва нуждата от скъпите подмени на мембрани. Традиционните ISE с PVC мембрана изискват смяна на мембраната на всеки 2 – 3 месеца. Уникалната технология за неподвижен ISE сензор за нитрати премахва нуждата от честа подмяна на мембраната чрез използване на твърд йонообменен гел вместо йонообменна течност, както е при повечето ISE. Този дизайн позволява на потребителите да получат до 2 години живот на техния ISE без смяна на мембраните – което спестява време и високи разходи за чести смени на мембраните.

 

Йон-селективният електрод е съвместим със всички pH/mV-метри с резолюция от 0.1mV. Използването му изисква отделен референтен електрод, например MRX11 или еквивалентен.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Твърдо състояние - нечувствителни към промените на интензитета на светлината
  • Без поддръжка - нечувствителен към кислород или редуциращи вещества.
  • Начин на измерване – нечувствителни към позиция / ориентация – измерват във всяка позиция/ориентация
  • Лесни за използване - минимална консумация на проба и реагенти
  • Съвместими с други йонометри с 0.1 mV резолюция
  • Време за реакция: <60 s
  • Работна температура: 5 - 50ºC
  • Минимален необходим обем на пробата: 0.5 mL

 

Доставя се с кабел 1 m и BNC конектор

 

Спецификации

 

Линеен обхват на измерване

2,5 … 1000 mg/L

5,4x10-5 … 0,02 mol/L

рН обхват

4 … 8

Тип

полуклетъчен електрод

Минимален обем на пробата

500 микролитра

Наклон

-54 ± 5 mV/dec

Основни смущения
(log Kij)

SCN (-0,2); I (-2,2)

ClO4 (-2,4); Br (-3,3)

Диаметър/дължина

12 мм / 145 мм

Дължина на кабела / свързване

1 m / BNC

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG