AT-171, Уред за измерване прозрачност/пропускливост

Каталожен № AT-171.
AT-171, Уред за измерване прозрачност/пропускливост
Ръчен преносим уред за измерване на пропускливост на всички видове прозрачни и полупрозрачни проби с паралелна равнина (стъкла, стъклените изделия, пластмасовите листове, плексиглас и т.н.) с дебелина до 18 mm. Също така може да се използва за определяне на мътността или чистотата на течни проби (вода, напитки и т.н.). Цифров дисплей, широк обхват на измерване, висока резолюция, един ключ за калибриране и лесен за използване. Доставя се в куфарче заедно с референтна плоча, батерии и ръководство за работа.
Цена: 380,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този преносим тинт метър е предназначен да измерва процента пропускане на светлина през стъкло или плексиглас. Измерването се извършва посредством двойномагнитни сензори, една изпращаща и една приемаща сонди. Уредът намира широко приложение за тестване на стъкло, плексиглас и др., включително в автомобилната индустрия за определяне на законността на оцветяването на стъклата. Обхватът на измерване е от 0 до 100 % пропускливост. Дебелината на стъклата трябва да бъдат под 18 mm.

 

Основни характеристики и предимства

  • Лек измервателен уред за измерване на количеството светлина, което преминава през плоски прозорци и др. подобни пропускливи материали.
  • Технологията е проектирана в съответствие с GB 2410-80, ASTM D1033-61, JIS k7105-81 и други стандарти.
  • Цифров дисплей, широк обхват на измерване, висока резолюция.
  • Един ключ за калибриране.
  • Солидна структура, изискан, лесен за носене, малък обем, леко тегло.

 

Доставя се в куфарче заедно с референтна плоча, батерии и ръководство за работа.

 

Спецификации

 

Измервани параметри

Пропускливост на светлина

Обхват на измерване

0 … 100 %

Резолюция

0,1 %

Точност

±2%

Източник на светлина

LED

Дебелина на измервания обект

Max 18 mm / 0,7 inch

Работни условия

Температура: 0~50°C

Влажност: под 90% RH

Захранване

4 х 1,5 V

Размери

Измервател: 140x70x30 mm

Сонди: 125x38x38 mm

Тегло

130 g

Гаранция

12 месеца

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG