PCT280, Цифров влагомер за почва (1825)

Каталожен № PCT280.
PCT280, Цифров влагомер за почва (1825)
Преносим уред за измерване на почвена влага. Обхват на измерване от 1,0 (много сухо) до 9,9 (много мокро). Захранва се с батерия. Доставя се с таблица за оптималното количество влага, която за повечето растения е между 4,0 и 7,0.
Цена: 80,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този цифров измервател на влага е проектиран и конструиран за тестване на влагата в почвата. Измерването става с помощта на пробивна измервателна сонда. Само чрез едно натискане на бутон за включване и поставете сондата в почвата на вашето растение, измервателният уред ще покаже цифровото отчитане на влагата в почвата между 1,0 (много сухо) и 9,9 (много мокро).

 

Влагомерът е предназначен да проверява влажността на почвата на нивото на корена. Мониторингът на нивото на влага в почвата на растението помага за предотвратяване на прекомерно и / или под недостатъчно поливане. Числата на този цифров измервател на влага от 1,0 до 9,9 показват относителната влажност на почвата между 1,0 (много сухо) и 9,9 (много мокро). Оптималните нива на влажност на почвата на растенията са изброени по азбучен ред по популярните им имена в предоставената с уреда таблица. Повечето растения са добре с ниво между 4,0 и 7,0.

 

Този цифров измервател на влагата е проектиран и конструиран за тестови показания. Сондата не трябва да се оставя в контакт с влага за продължителни периоди от време.

 

Влагомерът има функция за самоизключване след около 2 минути бездействие.

 

Доставя се с таблица за оптималното количество влага, батерии и ръководство за работа.

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG