IJ-64D, ORP-Електрод за замърсени разтвори

Каталожен № IJ64D.
IJ-64D, ORP-Електрод за замърсени разтвори
Електрод с уникална и специфична конструкция, която дава възможност за измерване на редокс потенциала (ORP) в силно замърсени разтвори или полутвърди вещества без заплаха от запушване на кръстовището. Обхват на измерване ±2000 mV при температура 5 ÷ 60°C. Измервателният елемент на този електрод е направен от платинена плоча, поставена на неговия край. Доставя се с 1 м кабел и BNC конектор.
Цена: 380,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Този ORP-електрод (IJ-64D) гарантира стабилни измервания в течности, при които други електроди губят своята ефективност. Измервателният елемент на този електрод е направен от платинена плоча, поставена на неговия край. Тази конструкцията е доста уникална и прецизно поставената пластмасова втулка, поставена върху стъкленото стъбло, създава междинно съединение и осигурява добър контакт между измерения разтвор и електролита. Втулката защитава вътрешното съединение срещу запушване, което е често срещан проблем при повечето от стандартните електроди.

 

Периодично, средно веднъж месечно втулката трябва да се сваля от стъкленото стъбло, целият стар електролит трябва да се измие от стъблото, втулката и пръстеновидното пространство и да се излее нов.

 

Пластмасовото тяло ограничава риска от счупване на електрода.

 

Пластмасовата втулка, която защитава съединението, е неразделна част от електрода. Невъзможно е използването на електрода без втулката. Втулката може да бъде заменена и това зависи от вида на измерената проба.

 

При правилно боравене животът на електрода е по-дълъг от стандартните електроди. Средният живот от 2 до 4 години.

 

Спецификации

Обхват на измерване

± 2000 mV

Измервателен електрод

Платинова плочка

Електролит

3 M KCl гел

Температурен диапазон

0 ÷ 60 °C

Диаметър на тялото

12 mm

Дължина на тялото

120 mm

Минимална дълбочина на потапяне

20 mm

Максимална дълбочина на потапяне

100 mm

Материал на тялото

полипропилен

Дължина на кабела

около 1 m

Конектор

BNC-50

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG