Киселинност / Алкалност (pH) » pH-Трансмитери

Повече от 30% от всички измервания, свързани с качеството в процесите, са измервания на pH. Ето защо надеждните pH сензори и трансмитери са изключително важни за оптимизирането на инсталацията и безопасността на процеса. pH трансмитерите са аналитични предаватели, предназначени за непрекъснат мониторинг на pH в промишлени процеси, фармацевтично производство и мониторинг на водата. Ние предлагаме портфолио за различни условия, като стабилни процеси, бързо променящи се състави, лепкави среди, опасни зони или хигиенни приложения.
HI-8614N, pH-Трансмитер (4~20mA) HI-8614N, pH-Трансмитер (4~20mA)
Кат № HI8614N. Водоустойчив трансмитер, специално проектиран за измерване на pH в промишлени приложения. Сигналът на pH се предава по 2-проводна токова верига в диапазона от 4 до 20 mA (0,00 до 14,00 pH). Трансмитерът може да бъдат свързани към процесни инструменти или към всеки рекордер, компютър или монитор за данни, който има 4~20 mA вход.
Цена: 1 015,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG