за Светлината » Отблясъкометри

Отблясъците са един от основните фактори, влияещи върху здравето на светлата среда. Понастоящем има много различни модели за оценка на отблясъците, използвайте различни модели за оценка според специфичната среда на приложение на осветление. Отблясъците могат да бъдат категоризирани като отблясъци на дискомфорт или отблясъци при увреждания, в зависимост от тежестта и въздействие върху потребителя и способността им да коригират или управляват задачата. Дискомфортните отблясъци в очите води до инстинктивно желание да се отклони поглед от ярък източник на светлина или затруднено виждане на обектите. Обикновено тези отблясъци не нарушават видимостта, но причиняват неудобство. Отблясъците с увреждания често се причиняват от взаимното отражение на светлината в очната ябълка, намалявайки контраста между обекта и източника на отблясъци до точката, в която задачата не може да бъде разграничена. Когато отблясъците са толкова интензивни, че зрението е напълно нарушено, понякога се нарича заслепяване.
GMS-1000U Оборудване за измерване на отблясъци (UGR) GMS-1000U Оборудване за измерване на отблясъци (UGR)
Кат № GMS-1000U. Система за измерване на отблясъците (UGR). Високопрецизен измервател на яркостта на изображенията. Измерване и анализ на унифицирания индекс на отблясъци UGR се осъществява чрез прецизен електронно управляван пан-тилт и специален софтуер за измерване и контрол.
Цена: 26 100,00 лв.без ДДС
 
GMS-1000 Оборудване за измерване на отблясъци (UGR GR TI) GMS-1000 Оборудване за измерване на отблясъци (UGR GR TI)
Кат № GMS-1000. Система за измерване на отблясъците (UGR DGI TI GR). Високопрецизен измервател на яркостта на изображенията. Измерване и анализ на унифицирания индекс на отблясъци UGR се осъществява чрез прецизен електронно управляван пан-тилт и специален софтуер за измерване и контрол.
Цена: 39 100,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG