EKG-BTA, EKG сензор

Каталожен № EKG-BTA.
EKG-BTA, EKG сензор
ЕКГ сензор за измерване на електрическите сигнали, получени по време на мускулните контракции, които могат да се използват за изготвяне на 3-канални ЕКГ електрокардиограми или повърхностни ЕМГ записи. Препоръчва се за колежи и гимназии. Интерфейсът и софтуерът се продават отделно.
Цена: 520,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

ЕКГ сензорът измерва сърдечните електрически потенциални вълни (напрежения, получени по време на свиването на сърцето). Той може да се използва за изготвяне на стандартни три-канални ЕКГ електрокардиограми, които показват активността на сърцето или за събиране на ЕМГ записи, за да се изследват контракциите на мускулите в ръката, краката или челюстта.

 

В зависимост от вашата платформа, EKG сензорът изисква поне един от следните съвместими интерфейси и софтуери:

 

Интерфейс

Съвместимост / Описание / Софтуер

LabQuest 2

Пълна съвместимост.

Сензорът EKG се поддържа изцяло от самостоятелния регистратор на данни с вграден софтуер за графикиране и анализ LabQuest 2 (версия 2.7.2).

LabQuest Mini

Напълно съвместим.

Мощен, достъпен и лесен за използване компютърно базиран USB интерфейс за събиране на данни от множество сензори на Vernier.

Допълнително изисква платеният Logger Pro софтуер или безплатният Logger Lite софтуер.

LabQuest Streem

Напълно съвместим през USB порт на компютри.

Мощен, безжичен и USB интерфейс за събиране на данни от множество сензори на Vernier. Заб.: безжичната връзка не се поддържа за EKG сензорът.

Допълнително изисква платеният Logger Pro софтуер или безплатният Logger Lite софтуер.

Go!Link

Напълно съвместим.

Достъпен USB интерфейс за свързване с над 40 вида сензори на Vernier.

Допълнително изисква платеният Logger Pro софтуер или безплатният Logger Lite софтуер.

 

Доставя се със свързващите кабели и конектори

 

Спецификация

Офсет: ~1.00 V (±0.3 V)

Усилване: 1 mV потенциал на тялото / 1 V изход на сензора

Аксесоари

 

Всеки от трите проводника на EKG сензора се свързва с електрод за еднократна употреба. В сензора е включена опаковка от 100 електроди за еднократна употреба. Това е заместваща опаковка от 100 електрода за използване с EKG сензора.

 

Видео1

Видео2

Видео3

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG