GDP-PHY-ST, Начален пакет по физика

Каталожен № GDP-PHY-ST.
GDP-PHY-ST, Начален пакет по физика
Начален пакет по физика, който включва безжични датчици за движение, за сила и ускорение, за напрежение и за ток. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи. Събирането, споделянето и анализиране на данните от сензорите се извършва с помощта на безплатния софтуер Vernier Graphical Analysis™ за Chrome™, iOS, Android™, Windows® и macOS®. Софтуерът позволява построяване на таблици и графики в реално време.
Цена: 1 055,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този пакет е предназначен за провеждане на експерименти по физика за общообразователни училища, профилирани училища и колежи.

 

Комплектът съдържа следните сензори:

Go Direct® Датчик за движение

Go Direct® Датчик за сила и ускорение

Go Direct® Сонда за напрежение

Go Direct® Сонда за ток

 

Софтуер

Събирането, споделянето и анализиране на данните от сензорите се извършва с помощта на безплатния софтуер Vernier Graphical Analysis™ за Chrome™, iOS, Android™, Windows® и macOS®. Софтуерът позволява построяване на таблици и графики в реално време.

 

Учебници и помагала

Допълнително може да бъде закупен учебникът по физика на Верние Physics with Vernier, (PWV-E, продава се отделно, Цена 110,00 лв. без ДДС). Тази книга съдържа 35 експеримента по механика, звук, светлина, електричество и магнетизъм.

 

Ако преподавате в по-напреднали курсове по физика, трябва да помислите и за по-напреднала експериментална физика, например:

  • Физика с видео анализ (Physics with Video Analysis, PVA-E, Цена 110,00 лв. без ДДС). Тази електронна книга съдържа богат избор от дейности за видеоанализ за уводна физика на ниво гимназия или колеж. Физика с видео анализ съдържа дейности само за Logger Pro.
  • Изследвания и проекти по физика (Physics Explorations and Projects, PEP-E, Цена 110,00 лв. без ДДС). Тази книга съдържа над 30 проучвания, базирани на направлявани експерименти за студентите по физика, за да изследват и анализират ключови концепции за физика, включени в NGSS.
  • Разширена физика с Верниер - отвъд механиката (Advanced Physics with Vernier - Beyond Mechanics, PHYS-ABM-E, Цена 110,00 лв. без ДДС). Книгата съдържа 22 студентски експеримента, пълни със списък с материали, инструкции за събиране на данни с Logger Pro 3 или LabQuest App, таблици с данни и въпроси, достъп до актуални версии на експериментите, раздел с информация за инструктора за всеки експеримент с пълни указания за настройване на експерименти, полезни съвети, примерни графики и данни, файлове за текстообработка на студентските експерименти, така че можете да редактирате файловете, за да съответстват на вашите преподавателски предпочитания, Електронен поддържащ материал, включително видеоклипове
  • Ядрена радиация с Верния (Nuclear Radiation with Vernier). Това помагало съдържа шест безплатни експеримента за събиране на данни с радиационен монитор, включително разстояние и радиация, статистика за преброяване, източници на радиация на фона, екраниране на радиацията и алфа, бета и гама.

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG