Киселинност / Алкалност (pH) » pH-Електроди

В много приложения в промишлеността и научните изследвания е необходимо да се измерва и проследява стойността на рН, като се използват рН електроди. Тъй като рН електродите могат да се използват в различни приложения, се изискват те да имат различни характеристики. Най-важните критерии за pH електродите са съдържанието на твърди частици в степента на замърсяване на измерваната среда. рН електродите трябва да се съхраняват в напълно суха атмосфера или да се поставят в разтвора за съхранение. Никога не оставяйте рН-електрода в дестилирана вода.
GDX-FPH, Go Direct Плосък tris-съвместим рН-електрод GDX-FPH, Go Direct Плосък tris-съвместим рН-електрод
Кат № GDX-FPH. Безжичен (Bluetooth®) и жичен (USB) иновативен плосък рН-електрод за измерване и следене на рН (киселинност / основност). Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Използва се за измерване pH на малки проби от разтвори, меки или полутвърди продукти, като храна, почва, плочи от агарен гел, меса, тесто за хляб и др. подобни проби, включително влажни меки и твърди повърхности. Електродът също е идеален за измерване на кожа, емулсии, хартия и пр. Свързва се безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB порт директно към вашата платформа (компютър, смарт телефон, смарт таблет, LabQuest2 и пр.). Събирането на данни, техния обмен и анализ става с Graphical Analysis™ 4 app - безплатно програмно обезпечение за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и MacOS™. Доставя се заедно с микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 370,00 лв.без ДДС
 
GP-105, рН-Електрод GP-105, рН-Електрод
Кат № GP105. Сменяема измервателна глава (рН-електрод) за измерване на рН метър с помощта на джобните рН-метри тип СР-105 и CX-105. Стъклена мембрана. Приставката измерва едновременно и температурата. Обхват на измерване за рН от 0 до 14.00 pH и за температура от -5 до 60оC.
Цена: 150,00 лв.без ДДС
 
GPX-105s, рН-Измервателна глава GPX-105s, рН-Измервателна глава
Кат № GPX105s. Сменяема измервателна глава (рН-електрод) за измерване на рН метър с помощта на джобните рН-метри тип СР-105 и CX-105. Стъклена пробивна мембрана. За измерване рН и Т (температура) на вода, водни разтвори с ниска йонна сила, отпадни води, замърсени водни проби, козметика, перилни препарати, органични материали, протеини, смазочни материали, масла, вино, месо, сирене, почва, др. Обхват на измерване за рН от 0 до 14.00 pH и за температура от -5 до 60оC.
Цена: 290,00 лв.без ДДС
 
EPS-1, Стъклен рН-Електрод EPS-1, Стъклен рН-Електрод
Кат № EPS-1. рН-Електрод за измерване рН на чиста и слабо замърсена вода и водни разтвори на органични съединения. Стъклено тяло, KCl контейнер, рН-обхват 0-14,0 и работна температура 0-70ºC.
Цена: 170,00 лв.без ДДС
 
EPP-1, Пластмасов рН-Електрод EPP-1, Пластмасов рН-Електрод
Кат № ЕРР-1. рН-Електрод за измерване рН на чиста вода и водни разтвори на органични съединения. Пластмасово тяло, без презареждане, KCl контейнер, рН-обхват 0-14,0. Работна температура 0-70ºC.
Цена: 170,00 лв.без ДДС
 
EPP-1t, pH/T-Електрод пластвасов EPP-1t, pH/T-Електрод пластвасов
Кат № ЕРР-1t. рН-Електрод за измерване рН с интегриран температурен сензор. Използва се за чиста вода и водни разтвори на органични съединения. Пластмасово тяло, без презареждане, KCl контейнер, рН-обхват 0-14,0. температурен обхват 0-70ºC. Доставя се с 1 m кабел и BNC-50 конектор за рН и RCA конектор за температурата.
Цена: 220,00 лв.без ДДС
 
EPS-2, рН-Електрод за температура до 120оС EPS-2, рН-Електрод за температура до 120оС
Кат № EPS-2. Стъклен рН-електрод за измерване рН на течности от 0 до 14 рН и температура до 120оС. Стъклено тяло, гелен електролит и керамична диафрагма. Доставя се с кабел 1 метър и BNC конектор.
Цена: 480,00 лв.без ДДС
 
EPX-3, Плосък рН-електрод EPX-3, Плосък рН-електрод
Кат № EPX-3. pН-Електрод с плосък сензор за измерване рН на проби с плоска повърхност, като хартия, картон, кожа, текстил, храни и др. Обхват от 0 до 14 рН и работна температура от 5 до 60оС.
Цена: 350,00 лв.без ДДС
 
IJ-44A, рН-Електрод за течни и полутвърди продукти IJ-44A, рН-Електрод за течни и полутвърди продукти
Кат № IJ-44A. Комбиниран рН-електрод за полутвърди продукти. Обхват 0 ~ 14 рН. Основно предназначение за измерване на течни, гъсти и полутвърди продукти. Може да се използва и за определяне на рН в чисти и отпадни води, замърсени течности, козметични препарати, детергенти, бои, органични материали, протеини, смазки, масла, вино, месо, сирене и пр. Доставя се с кабел 1 метър и стандартен BNC конектор.
Цена: 330,00 лв.без ДДС
 
IJ-44At, рН/T-Електрод за полутвърди продукти (до 60°C)) IJ-44At, рН/T-Електрод за полутвърди продукти (до 60°C))
Кат № IJ44At. рН-Електрод за едновременно измерване на рН (0 ~ 14 рН) и температура (0 ~ 60оС). Уникална специфична конструкция, която позволява измервания на различни проби както на чисти, така и на замърсени течности, почва и полутвърди вещества без опасност от запушване на диафрагмата. Доставя се с кабел 1 метър и стандартен BNC и RCA конектори.
Цена: 380,00 лв.без ДДС
 
IJ-44At HT, рН/T-Електрод за полутвърди продукти (до 100°C) IJ-44At HT, рН/T-Електрод за полутвърди продукти (до 100°C)
Кат № IJ44At HT. рН-Електрод за едновременно измерване на рН (0 ~ 14 рН) и температура (0 ~ 100оС). Уникална специфична конструкция, която позволява измервания на различни проби както на чисти, така и на замърсени течности, почва и полутвърди вещества без опасност от запушване на диафрагмата. Доставя се с кабел 1 метър и стандартен BNC и RCA конектори.
Цена: 420,00 лв.без ДДС
 
EPX-5, рН-Eлектрод за отпадни води EPX-5, рН-Eлектрод за отпадни води
Кат № EPX5. Комбиниран стъклен електрод за измерване рН на течности със средно количество утайки, например отпадни води, но не силно замърсени отпадни води. Обхват на измерване от 0 до 14 рН и работна температура от 0 до 100оС. Доставя се с 1 метър кабел и BNC-50 конектор.
Цена: 380,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG