Киселинност / Алкалност (pH) » pH-Електроди

В много приложения в промишлеността и научните изследвания е необходимо да се измерва и проследява стойността на рН, като се използват рН електроди. Тъй като рН електродите могат да се използват в различни приложения, се изискват те да имат различни характеристики. Най-важните критерии за pH електродите са съдържанието на твърди частици в степента на замърсяване на измерваната среда. рН електродите трябва да се съхраняват в напълно суха атмосфера или да се поставят в разтвора за съхранение. Никога не оставяйте рН-електрода в дестилирана вода.
GDX-FPH, Go Direct Плосък tris-съвместим рН-електрод GDX-FPH, Go Direct Плосък tris-съвместим рН-електрод
Кат № GDX-FPH. Безжичен (Bluetooth®) и жичен (USB) иновативен плосък рН-електрод за измерване и следене на рН (киселинност / основност). Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Използва се за измерване pH на малки проби от разтвори, меки или полутвърди продукти, като храна, почва, плочи от агарен гел, меса, тесто за хляб и др. подобни проби, включително влажни меки и твърди повърхности. Електродът също е идеален за измерване на кожа, емулсии, хартия и пр. Свързва се безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB порт директно към вашата платформа (компютър, смарт телефон, смарт таблет, LabQuest2 и пр.). Събирането на данни, техния обмен и анализ става с Graphical Analysis™ 4 app - безплатно програмно обезпечение за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и MacOS™. Доставя се заедно с микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 400,00 лв.без ДДС
 
GP-105, рН-Електрод GP-105, рН-Електрод
Кат № GP105. Сменяема измервателна глава (рН-електрод) за измерване на рН метър с помощта на джобните рН-метри тип СР-105 и CX-105. Стъклена мембрана. Приставката измерва едновременно и температурата. Обхват на измерване за рН от 0 до 14.00 pH и за температура от -5 до 60оC.
Цена: 150,00 лв.без ДДС
 
GPX-105s, рН-Измервателна глава GPX-105s, рН-Измервателна глава
Кат № GPX105s. Сменяема измервателна глава (рН-електрод) за измерване на рН метър с помощта на джобните рН-метри тип СР-105 и CX-105. Стъклена пробивна мембрана. За измерване рН и Т (температура) на вода, водни разтвори с ниска йонна сила, отпадни води, замърсени водни проби, козметика, перилни препарати, органични материали, протеини, смазочни материали, масла, вино, месо, сирене, почва, др. Обхват на измерване за рН от 0 до 14.00 pH и за температура от -5 до 60оC.
Цена: 290,00 лв.без ДДС
 
EPS-1, Стъклен рН-Електрод EPS-1, Стъклен рН-Електрод
Кат № EPS-1. рН-Електрод за измерване рН на чиста и слабо замърсена вода и водни разтвори на органични съединения. Стъклено тяло, KCl контейнер, рН-обхват 0-14,0 и работна температура 0-70ºC.
Цена: 180,00 лв.без ДДС
 
EPP-1, Пластмасов рН-Електрод EPP-1, Пластмасов рН-Електрод
Кат № ЕРР-1. рН-Електрод за измерване рН на чиста вода и водни разтвори на органични съединения. Пластмасово тяло, без презареждане, KCl контейнер, рН-обхват 0-14,0. Работна температура 0-70ºC.
Цена: 170,00 лв.без ДДС
 
EPP-1t, pH/T-Електрод пластвасов EPP-1t, pH/T-Електрод пластвасов
Кат № ЕРР-1t. рН-Електрод за измерване рН с интегриран температурен сензор. Използва се за чиста вода и водни разтвори на органични съединения. Пластмасово тяло, без презареждане, KCl контейнер, рН-обхват 0-14,0. температурен обхват 0-70ºC. Доставя се с 1 m кабел и BNC-50 конектор за рН и RCA конектор за температурата.
Цена: 220,00 лв.без ДДС
 
EPS-2, рН-Електрод за температура до 120оС EPS-2, рН-Електрод за температура до 120оС
Кат № EPS-2. Стъклен рН-електрод за измерване рН на течности от 0 до 14 рН и температура до 120оС. Стъклено тяло, гелен електролит и керамична диафрагма. Доставя се с кабел 1 метър и BNC конектор.
Цена: 480,00 лв.без ДДС
 
EPX-3, Плосък рН-електрод EPX-3, Плосък рН-електрод
Кат № EPX-3. pН-Електрод с плосък сензор за измерване рН на проби с плоска повърхност, като хартия, картон, кожа, текстил, храни и др. Обхват от 0 до 14 рН и работна температура от 5 до 60оС.
Цена: 370,00 лв.без ДДС
 
IJ-44A, рН-Електрод за течни и полутвърди продукти IJ-44A, рН-Електрод за течни и полутвърди продукти
Кат № IJ-44A. Комбиниран рН-електрод за полутвърди продукти. Обхват 0 ~ 14 рН. Основно предназначение за измерване на течни, гъсти и полутвърди продукти. Може да се използва и за определяне на рН в чисти и отпадни води, замърсени течности, козметични препарати, детергенти, бои, органични материали, протеини, смазки, масла, вино, месо, сирене и пр. Доставя се с кабел 1 метър и стандартен BNC конектор.
Цена: 340,00 лв.без ДДС
 
IJ-44At, рН/T-Електрод за полутвърди продукти (до 60°C)) IJ-44At, рН/T-Електрод за полутвърди продукти (до 60°C))
Кат № IJ44At. рН-Електрод за едновременно измерване на рН (0 ~ 14 рН) и температура (0 ~ 60оС). Уникална специфична конструкция, която позволява измервания на различни проби както на чисти, така и на замърсени течности, почва и полутвърди вещества без опасност от запушване на диафрагмата. Доставя се с кабел 1 метър и стандартен BNC и RCA конектори.
Цена: 400,00 лв.без ДДС
 
IJ-44At HT, рН/T-Електрод за полутвърди продукти (до 100°C) IJ-44At HT, рН/T-Електрод за полутвърди продукти (до 100°C)
Кат № IJ44At HT. рН-Електрод за едновременно измерване на рН (0 ~ 14 рН) и температура (0 ~ 100оС). Уникална специфична конструкция, която позволява измервания на различни проби както на чисти, така и на замърсени течности, почва и полутвърди вещества без опасност от запушване на диафрагмата. Доставя се с кабел 1 метър и стандартен BNC и RCA конектори.
Цена: 430,00 лв.без ДДС
 
EPX-5, рН-Eлектрод за отпадни води EPX-5, рН-Eлектрод за отпадни води
Кат № EPX5. Комбиниран стъклен електрод за измерване рН на течности със средно количество утайки, например отпадни води, но не силно замърсени отпадни води. Обхват на измерване от 0 до 14 рН и работна температура от 0 до 100оС. Доставя се с 1 метър кабел и BNC-50 конектор.
Цена: 380,00 лв.без ДДС
 
EPX-5t, рН/T-Eлектрод за отпадни води EPX-5t, рН/T-Eлектрод за отпадни води
Кат № EPX5t. Комбиниран стъклен електрод за измерване рН и температура на течности със средно количество утайки, например отпадни води, но не силно замърсени отпадъчни води. Обхват на измерване от 0 до 14 рН и работна температура от 0 до 100оС. Доставя се с 1 метър кабел, BNC-50 конектор и RCA (chinch) за температура.
Цена: 420,00 лв.без ДДС
 
ERH-11S, рН-електрод за мляко, пасти, бои, дистилирана вода и др. ERH-11S, рН-електрод за мляко, пасти, бои, дистилирана вода и др.
Кат № ERH-11S. рН електрод за измервания на рН на така наречените "трудни проби", в което използването на конвенционални електроди е ограничено. Такива проби са дестилирана и де-йонизирана вода, маслени емулсии, водни бои, мляко, сметана, майонеза, бира, сокове, течен сапун, шампоани, перилни препарати, дъбилни отпадни води, разредени лепила, мед, козметични гелове, др. Електродът е особено ефективен при водни емулсии със съдържание на вода над 5%. Обхват на измерване 0-14 рН и работна температура 0-80оС.
Цена: 400,00 лв.без ДДС
 
EPS-3Li, рН-Електрод за течности с малко вода EPS-3Li, рН-Електрод за течности с малко вода
Кат № EPS-3Li. рН-Електрод за измерване рН на течности с водно съдържание под 5 %, например нефтопродукти, екстракти на основата на вода и алкохол, растително масло, емулсионни бои и др. Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Възможни са и измерванията в чиста вода. Стъклено тяло, мембрана с кръгла форма. Референтеният електролит е разтвор на литиев хлорид, който може да се презарежда чрез отвора, поставен в горната част на стъкленото тяло. Доставя се с кабел 1 метър и BNC конектор.
Цена: 360,00 лв.без ДДС
 
EPP-HF, рН-Електрод за водни разтвори на HF EPP-HF, рН-Електрод за водни разтвори на HF
Кат № EPP-HF. Комбинираният електрод за измерване pH във водни разтвори, съдържащи хлороводородна киселина (HF) не повече от 0,5 M/L. Обхват на измерване от 0 до 11 pH. Измервателната мембрана е изработена от плоско стъкло, а кръстовището, оформено с пръстен, е направено от тефлон. Доставя се с кабел 1 m и BNC конектор.
Цена: 370,00 лв.без ДДС
 
ERH-12-6, рН-Eлектрод за полутвърди продукти ERH-12-6, рН-Eлектрод за полутвърди продукти
Кат № ERH-12-6. Специализиран рН електрод за измервания на полутвърди продукти като месо, крем сирена или твърди продукти, съдържащи вода като прясно месо, студено пушено месо и плодове. Работен обхват 0-14 рН и работна температура 0-80оС.
Цена: 240,00 лв.без ДДС
 
ERH-12-6N set, рН-Eлектрод, пробивен, поставен в метален нож ERH-12-6N set, рН-Eлектрод, пробивен, поставен в метален нож
Кат № ERH-12-6N set. Специализиран рН електрод за измервания на течни и полутвърди продукти като месо, крем сирена или твърди продукти, съдържащи вода като прясно месо, студено пушено месо и плодове. Електродът е поставен в пробивен държател-нож от неръждаема стомана. Обхват от 0 до 14 рН и работна температура от 0 до 60оС. Доставя се в комплект с металния нож, 1 метър кабел и BNC-50 конектор.
Цена: 400,00 лв.без ДДС
 
ERH-12-6N, рН-Електрод, пробивен ERH-12-6N, рН-Електрод, пробивен
Кат № ERH-12-6N. Специализиран рН електрод за измервания на течни и полутвърди продукти като месо, крем сирена или твърди продукти, съдържащи вода като прясно месо, студено пушено месо и плодове. Обхват от 0 до 14 рН и работна температура от 0 до 60оС. Използва се самостоятелно или заедно с пробивен държател-нож от неръждаема стомана.
Цена: 270,00 лв.без ДДС
 
ERH-AQ1, Стъклен рН-електрод за аквариуми ERH-AQ1, Стъклен рН-електрод за аквариуми
Кат № ERH-AQ1. Комбиниран стъклен електрод за периодични или непрекъснати измервания на pH във водни разтвори, особено в сладководни или морски аквариуми. Стъклен корпус, чувствителна сферична мембрана, химически устойчива керамична диафрагма. Дължината на кабела е 2 метра, което улеснява монтирането на електрода в по-големи аквариуми. Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Доставя се с кабел 2 метра и BNC конектор.
Цена: 340,00 лв.без ДДС
 
SP10T, pH/T електрод SP10T, pH/T електрод
Кат № CONSSP10T. Комбиниран рН електрод за измерване на рН и температура. Обхват на измерване за рН от 0 до 14 и за температура от 0 до 80°C. Доставя се с кабел 1 m.
Цена: 355,00 лв.без ДДС
 
OSH-10-00/2DAB, рН-електрод за потопяеми глави OSH-10-00/2DAB, рН-електрод за потопяеми глави
Кат № OSH-10-00/2DAB. Стъклен комбиниран рН електрод за измерване на течности, основно различни видове отпадъчни води и канализация. Нишката и специалният конектор, поставени в горната част на електрода, позволяват неговото монтиране в потапящи се глави. Нисък импеданс, кратко време на стабилизация и добра линейност в краищата на измервателния обхват. Съвместим за работа с главите на Elmetron GXZ-1t, GXZ-2t и GXZ-3t. Може да се използва и в GXZ-3tk главата, която работи с преносими измервателни уреди CX-401, CX-461 и CX- 601, CX-705 в полевата версия.
Цена: 215,00 лв.без ДДС
 
PE-03, Пластмасов рН-електрод PE-03, Пластмасов рН-електрод
Кат № PE-03. рН-Електрод за обща употреба и измерване рН на вода и водни разтвори. Пластмасово тяло, без презареждане, рН-обхват 0-14,0. температурен обхват 5-60ºC. Намира приложение в хранително-вкусова промишленост, аквариуми, напитки, риба, фотография, лаборатория, хартиена промишленост, контрол на качеството, образование, кондициониране на водата и др. Доставя се с 1 m кабел и BNC-50 конектор.
Цена: 160,00 лв.без ДДС
 
SE220 pH-Електрод SE220 pH-Електрод
Кат № SE220. Пластмасов рН-електрод с двойно съединение. Обхват от 0 до 14 рН. Може да се използва с всички pH-метри MW100, MW101 или MW102 на Milwaukee. Доставя се с 1 метров кабел и с BNC конектор.
Цена: 125,00 лв.без ДДС
 
SE600, Комбиниран pH/EC/TDS електрод SE600, Комбиниран pH/EC/TDS електрод
Кат № SE600. Комбиниран електрод/сондата за използване с комбинираните измервателни уреди на Milwaukee MW801 PRO и MW802 PRO. Измерва pH (0~14pH), проводимост (EC, 0~6.00 mS/cm) и общо количество разтворени вещества (TDS, 0~4000 ppm). Доставя се с кабел 1m и DIN конектор.
Цена: 270,00 лв.без ДДС
 
MA911B/2, Пластмасов pH-Електрод с 2 m кабел MA911B/2, Пластмасов pH-Електрод с 2 m кабел
Кат № MA911B/2. рН-Електрод с пластмасово тяло, 2 метра кабел и BNC конектор. Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Основно предназначение за използване с рН-Контролери.
Цена: 130,00 лв.без ДДС
 
MA913B/3, Пластмасов pH-Електрод с 3 m кабел MA913B/3, Пластмасов pH-Електрод с 3 m кабел
Кат № MA913B/3. Комбиниран рН електрод за приложения при налягане до 2 бара, двоен възел, епоксидна обвивка, KCl гел напълнен, BNC конектор и 3-метров кабел. Обхват на измерване от 0 до 13 рН. Основно приложение за басейна или топли вани.
Цена: 145,00 лв.без ДДС
 
MA991B/1 Стъклен pH-Електрод с 1 m кабел, MA991B/1 Стъклен pH-Електрод с 1 m кабел,
Кат № MA991B/1. Стъклен рН-Електрод с 1 метър кабел и BNC конектор. Обхват на измерване от 0 до 13 рН. Основно предназначение за използване с рН-Контролери и рН-Метри. Доставя се заедно с 1 m кабел и конектор.
Цена: 90,00 лв.без ДДС
 
MA920B/1, Пробивен рН-Електрод. MA920B/1, Пробивен рН-Електрод.
Кат № MA920B/1. Пробивен рН-Електрод за измерване на рН на полутвърди и пастообразни продукти. Обхват на измерване от 0 до 12 рН. Доставя се със стандартен BNC конектор и един метър кабел.
Цена: 280,00 лв.без ДДС
 
MA905B/3, pH-Електрод за високо налягане MA905B/3, pH-Електрод за високо налягане
Кат № MA905B/3. Комбиниран рН електрод за приложения при високо налягане (до 6 bar), двойна връзка, с полимерен електролитен разтвор, BNC конектор и 3-метров кабел. Обхват на измерване от 0 до 13 рН. Използва се в различни индустриални приложения.
Цена: 200,00 лв.без ДДС
 
MA914BR/1 Универсален рН/T-електрод MA914BR/1 Универсален рН/T-електрод
Кат № MA914BR/1. Комбиниран електрод за измерване на рН (киселинност/алкалност) и Т (температура). Специално предназначен за рН-метъра на Милуоки Mi105. Обхват на измерване от -2.0 до 16.0 рН и от 0 до 100 градуса по Целзий. Доставя се с кабел 1m и BNC & RCA конектори.
Цена: 320,00 лв.без ДДС
 
MA916B/1, Стъклен pH-електрод MA916B/1, Стъклен pH-електрод
Кат № MA916B/1. Лабораторен клас рН електрод. Стъклен корпус и висок импеданс. Предлага се с 1 метър (3') кабел, BNC конектор. Работна температура от 0 до 60°C.
Цена: 250,00 лв.без ДДС
 
MA917B/1, pH-Електрод за многократно пълнене MA917B/1, pH-Електрод за многократно пълнене
Кат № MA917B/1. Milwaukee MA917B/1 комбинирана pH сонда за многократно пълнене. Обхват от 0 до 14 pH. Кръглият дизайн на върха осигурява възможно най-голямата повърхност за по-бързо отчитане и е много подходящ за тестване на течни проби.
Цена: 290,00 лв.без ДДС
 
MA851D/1 Комбиниран pH/EC/TDS/T-електрод MA851D/1 Комбиниран pH/EC/TDS/T-електрод
Кат № MA851D/1. Комбиниран електрод за измерване на рН (киселинност/алкалност), ЕС (проводимост), TDS (общо количество разтворени вещества и Т (температура). Специално предназначен за измервателите на Милуоки Mi805 и Mi806. Доставя се с кабел и DIN конектор.
Цена: 315,00 лв.без ДДС
 
AZ86P3 рН/T-електрод с два конектора AZ86P3 рН/T-електрод с два конектора
Кат № AZ86P3. Комбиниран електрод за измерване на рН (киселинност/алкалност) и Т (температура). Специално предназначен за рН-метри с два отделни конектора BNC (рН сензора) и RCA (Т сензора). Обхват на измерване е от 0.0 до 14.0 за рН и от 0 до 80оС за температурата. Доставя се с кабел 1m и BNC & RCA конектори.
Цена: 355,00 лв.без ДДС
 
EPS-2B, рН-електрод за потопяеми глави EPS-2B, рН-електрод за потопяеми глави
Кат № EPS-2B. Стъклен комбиниран рН електрод за измерване на pH в течности с малка до средна концентрация на замърсяванията. Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Работна температура до 120°C. Снабден със специална резба за поставяне в потапящи глави. Нисък импеданс, кратък период на стабилизация и добра линейност.
Цена: 500,00 лв.без ДДС
 
EPP-1B, рН-Електрод за потопяеми глави EPP-1B, рН-Електрод за потопяеми глави
Кат № EPP-1B. рН-Електрод за непрекъснато измерване на рН в чисти и средно замърсени води без отлагания. Пластмасовото тяло с йонно чувствителна мембрана и две влакнести диафрагми. Напълнен с гел. Не може да се използва за измерване на вискозни проби. Специалният съединител с резба позволява завинтване на сензора в потапящите се глави GXZ-1t; GXZ-2т; GXZ-3t.
Цена: 180,00 лв.без ДДС
 
EPX-1t, рН-Електрод за непрекъснати измервания EPX-1t, рН-Електрод за непрекъснати измервания
Кат № EPX-1t. рН-Електрод за непрекъснато измерване на pH в отпадни води, канализация и др. Основно предназначен за измерване в тръбопроводи през допълнителна глава. Максималното налягане на разтвора в тръбопровода до 6 бара. Плоската мембрана, тефлонова диафрагма и вграден температурен датчик. Обхват на измерване от 0 до 14 рН.
Цена: 490,00 лв.без ДДС
 
EPX-4B, рН-Eлектрод за киселини и основи EPX-4B, рН-Eлектрод за киселини и основи
Кат № EPX4B. Стъклен електрод за непрекъснато измерване на pH в контейнери или резервоари с течности. Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Монтира се в потопяемите глави: GXZ-1t, GXZ-2t и GXZ-3t, които си сътрудничат с контролери за непрекъснати измервания. Специален конектор и резба M16.
Цена: 440,00 лв.без ДДС
 
EPX-4uB, рН-Eлектрод за чиста вода EPX-4uB, рН-Eлектрод за чиста вода
Кат № EPX4uB. Стъклен електрод за непрекъснато измерване на pH в контейнери или резервоари с дейонизирана, дестилирана или ултра чиста вода. Монтира се в потопяемите глави: GXZ-1t, GXZ-2t и GXZ-3t, които си сътрудничат с контролери за непрекъснати измервания. Специален конектор и резба M16.
Цена: 440,00 лв.без ДДС
 
EPX-4, рН-Eлектрод за киселини и основи EPX-4, рН-Eлектрод за киселини и основи
Кат № EPX4. Комбиниран стъклен електрод за измерване рН на течности, съдържащи силни киселини или основи. Обхват от 0 до 14 рН и работна температура от 0 до 90оС. Доставя се с 1 метър кабел и BNC-50 конектор.
Цена: 410,00 лв.без ДДС
 
EPX-4U, рН-Eлектрод за ултра чиста вода EPX-4U, рН-Eлектрод за ултра чиста вода
Кат № EPX4U. Комбиниран стъклен електрод за измерване рН на в дейонизирана, чиста и ултра чиста вода. Може да се използва и за измерване на разтвори на киселини и основи. Обхват от 0 до 14 рН и работна температура от 0 до 90оС. Доставя се с 1 метър кабел и BNC-50 конектор.
Цена: 410,00 лв.без ДДС
 
Mi56P, pH/T-Електрод Mi56P, pH/T-Електрод
Кат № Mi56P. pH/T-Електрод за едновременно измерване на киселинност/алкалност (рН) и температура (Т). Обхват на измерване за рН от -2,00 до 16,00 и за температурата от -5.0 до 60.0°C. Предназначен е да работи с рН55 и рН56 метри на Милуоки.
Цена: 95,00 лв.без ДДС
 
PH-BNC, pH-Електрод (Vernier) PH-BNC, pH-Електрод (Vernier)
Кат № PH-BNC. рН-Електрод с BNC конектор. Предназначен за измерване рН. Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Може да се свърже към интерфейс на Vernier, като се използва усилвател за електроди EA-BTA. Доставя се с кабел, BNC конектор и контейнер за съхранение на електроди.
Цена: 115,00 лв.без ДДС
 
FPH-BNC, Плосък рН електрод (Vernier) FPH-BNC, Плосък рН електрод (Vernier)
Кат № FPH-BNC. Плосък рН-електрод за измерване на рН. Има плоска стъклена мембрана, вместо стъклено балонче. Прилага се за измервани на влажни повърхности и много малки количества проби, включително полутвърди такива. Препоръчва се за средните училища, гимназии, техникуми, колежи и университети. Доставя се заедно с кабел, BNC конектор, разтвор за съхранение на електрода и ръководство за работа.
Цена: 205,00 лв.без ДДС
 
GPH-BNC, Стъклен рН-електрод (Vernier) GPH-BNC, Стъклен рН-електрод (Vernier)
Кат № GPH-BNC. Висококачествен pH електрод със стъклено тяло, който може да се използва в неводни разтвори и разтвори, които съдържат органични разтворители, силни киселини или силни основи. Електродът има запечатан, гел-напълнен Ag-AgCl комбиниран референтен електрод и използва BNC конектор. Той е проектиран да се използва с усилвател Electrode Amplifier (код на поръчка EA-BTA) или безжичния усилвател Go Direct® Electrode Amplifier (код на поръчка GDX-EA) за извършване на измервания в диапазона на pH от 0 до 14. Доставя се заедно с кабел и BNC конектор, предпазна капачка с разтвор за съхранение на pH-електрода и ръководство за употреба.
Цена: 235,00 лв.без ДДС
 
PCE-PH-ES, Пробивен рН-Електрод за почва PCE-PH-ES, Пробивен рН-Електрод за почва
Кат № PCE-PH-ES. Пробивен рН-електрод за измерване рН на почва. Предназначен за работа с рН-метри със стандартен BNC конектор. Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Доставя се заедно с кабел и конектор.
Цена: 195,00 лв.без ДДС
 
http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG